Communication is a process that never ends


”Kommunikation kan inte stängas av utan den pågår ständigt – det finns ingen knapp som gör att vi blir osynliga. En tydlig kommunikation med rätt budskap, till rätt målgrupp i rätt kanal påverkar omvärldens tyckande och tänkande.”

Jonas Lundgren
Kommunikationsarkitekt

På vår byrå möter vi såväl små organisationer som stora internationella koncerner. Vi skapar nya varumärken och vårdar och förädlar välkända. Vissa kunder har ett enda erbjudande till en målgrupp medan andra har kanske tiotusentals olika att hantera. Några varumärken är starkt konkurrensutsatta medan andra har differentierat sig och blivit mycket framgångsrika. Oavsett hur situationen ser ut så har vi lärt oss att det mesta kan göras bättre – budskap kan vässas, den grafiska formen kan finslipas, nya erbjudanden lanseras på ett annorlunda sätt, webben kan komplettera eller till och med ersätta traditionell kommunikation och sociala medieflöden kan optimeras. Den interna kommunikationen kan bli mer spännande och strategin tydligare.

Kontakta oss gärna!
Du är välkommen att ta del av våra erfarenheter och att få tips och råd. Och hittar du inte inspiration här på vår webbplats som passar just din organisation eller ditt varumärke eller inte känner igen dig inför den utmaning du står inför – ha förtröstan, vi har fler tankar om kommunikation som vi gärna delar med oss av.
Välkommen till Komplus!