wen_jonas_kvadrat_png

Hej!

Jag heter Jonas Lundgren, delägare och creative director på Komplus. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med kommunikation och reklam. Innan jag startade Komplus hade jag haft flera ledande marknadsbefattningar med ledningsgruppansvar på stora företag som Electrolux, Schneider Electric och Xylem (ITT Flygt). Under mina år som marknadsansvarig på det stora internationella företaget Xylem växte sig tankarna på en egen kommunikationsbyrå allt starkare. När jag väl tog beslutet att starta eget hade jag en tydlig bild av hur en kommunikationsbyrå på bästa sätt kan hjälpa sina kunder till framgångsrika affärer. 2006 grundades Komplus – en kommunikationsbyrå som förstår kundens behov, som tar hand om helheten och som alltid gör sitt yttersta för att leverera högsta kvalitet.

wen_malin_kvadrat_png

Jag heter Malin Lundgren och jag är delägare och Art Director på Komplus. I grunden är jag konstnärligt utbildad, bland annat från Carl Malmstens Nyckelviksskolan på Lidingö. Som AD har jag över 20 års erfarenhet inom reklambranschen. Innan jag startade Komplus med Jonas arbetade jag på OK och var med och formade OKQ8. Jag är mån om att skapa förståelse för våra kunders affärer, men samtidigt vill jag gärna inspirera dem till att tänka i nya banor. Att leda den konstnärliga kreativa processen och att förverkliga idéer och koncept i konkreta lösningar är det jag brinner för i mitt arbete.

web_thea_ny_kvadrat_png

Mitt namn är Thea Boras Delgado och jag är copywriter på Komplus. Jag älskar språk och konst och jag tycker om att övertyga och berätta med hjälp av ord och bilder! Jag författar nya texter och redigerar befintliga för att fånga den rätta känslan i kundens värderingar. Att med så få ord som möjligt förmedla andemeningen i en text och att skapa slagkraftiga rubriker är roliga utmaningar som inspirerar mig till kreativitet! Jag är också byråns omvärldsbevakare och jag hanterar dagligen stora mängder av information inom olika ämnesområden. Jag har arbetat som copywriter i över 15 år, även om jag har en fil.kand. examen i konstvetenskap och visuell kommunikation från Linköpings universitet. Eftersom språkkonst och bildkonst smälter ihop i reklamens värld så trivs jag som fisken i vattnet här på Komplus!

Våra talangfulla framtidslöften & kreatörer

web_keso_kvadrat_ny_png

Agnes ”Keso” Lundgren, animatör/illustratör

web_wilma_kvadrat_png

Wilma Lundgren, illustratör