Laddar

Östgötamusiken

Samarbete med hjärta och själ

Östgötamusiken är en kulturorganisation med bred verksamhet inom musiklivet i Östergötland. De spelar offentliga klassiska konserter främst i Linköping men är till stor del en organisation som är ute och spelar för seniorer samt barn och unga i hela Östergötland. Förutom konsertverksamhet driver Östgötamusiken också ett flertal projekt inom musik.

Östgötamusiken letade efter ett stöd inom kommunikationsområdet som både kunde agera som strategisk rådgivare och som kvalificerad utövare av produktioner inom kommunikation. Något som uppnåddes genom samarbetet med oss.

Vi har under många år haft det stora nöjet att vara en bred professionell samarbetspartner till Östgötamusiken. Samarbetet har präglats av ömsesidigt förtroende som har lett till framgångsrik kommunikation på många olika sätt för organisationens olika målgrupper.

Uppdraget

Kund

Östgötamusiken

Startade

2018

Innehåll

Grafisk design, marknadsföring, strategi, kommunikationsplanering, kampanjer, fotografering, trycksaker, digital marknadsföring, programböcker, magasin, annonser, film, illustrationer och mycket, mycket mer.