KOMPLUS FIRADE 10 ÅR 2016

2006 startades Komplus av ägarna Jonas och Malin. Bland de första kunderna var Ageratec, ett miljöteknikföretag som stod inför en global lansering av biodieselanläggningar. Komplus skapade identiteten och en varumärkesplattform och producerade företags- och produktbroschyrer på lokala språk. Numera ägs Ageratec av Alfa Laval där det är en integrerad del av företagets biobränsledivision.

Komplus första år präglades av många kunder inom industrin och husbranschen – som mest fem husföretag som Komplus skapade effektiv kommunikation åt. Kultur har alltid haft en stor betydelse för Komplus. Och vi har haft förmånen att få arbeta med de främsta inom kultursegmentet; musikinstitutioner, symfoniorkester, teater, opera, cirkus, museum och artister. Andra offentliga kunder som kommuner, statliga verk och Regionen har alltid varit roliga och spännande utmaningar med sina specifika förutsättningar för effektiv kommunikation, något vi uppskattar enormt.

På Komplus välkomnar vi frilansare och praktikanter. Vi har nästan alltid någon eller några spännande personer hos oss som bidrar med vitalitet, kompetens och god stämning. Sebastian, Emil, Hanna, Sofia, Lovisa, Thea D, Damiano, Firas, Ganna, Anna, Jonas, Elin, Juan för att nämna några – tack för att vi fått lära känna er!

Vi har haft många aktiviteter på kontoret genom åren t ex sångafton för Holmen, kreativ brainstorming för Bris, styrelsemöten för Marknadsföreningen och inte mindre än åtta Kulturnattsevenemang.

2016 firade vi vårt 10 års jubileum – men inte för att bli nostalgiska för vi tror att det mesta är ogjort och att det är i framtiden de stora utmaningarna finns.

Tack alla kunder, leverantörer, samarbetspartners, familj och goda vänner för de första 10 åren, nu ser vi fram mot nya stora gärningar tillsammans med er!

Jonas

Malin

Thea
Thea